Fakitermelés

A fakitermelésre az erdő évtizedes növekedése után kerül sor. Ez egy nagyon jelentős beavatkozás a faállomány életében, ezért a fakitermelési munkákat felügyelni kell.  

Erdésztechnikusaink vezetésével szakszerű, biztonságos és a törvényi, hatósági előírásoknak tökéletesen megfelelő kivitelezésről gondoskodunk. 

Az erdeinkben felhalmozódott faanyag mennyisége az elmúlt harminc évben mintegy 40 százalékkal, azaz cca. 100 millió köbméterrel nőtt. A hazai erdőkben csak az erdészeti hatóság által készített erdőtervek alapján lehet gazdálkodni. Minden fakivágás bejelentéshez, illetve engedélyhez kötött. 

Speciális terület a fakivágáson belül a veszélyes fák kivágása, az ún. veszélyes fakitermelés. Bár esetünkben maga a tevékenység és a fa is lehet veszélyes, a veszélyes fakitermelés kifejezés a veszélyes fák kivágását jelenti. Ennek ellenére nem elhanyagolható a tény, hogy a fakitermelés veszélyes üzem, így rendkívüli elővigyázatosság, pontosság és gyakorlat kell hozzá. Csak megfelelő szakképzettséggel, megfelelő eszközökkel és megfelelő védőöltözetben végezhető. A fakitermelés biztonságossá tételéhez cégünk rendelkezik a szükséges gépparkkal, védőöltözettel, illetve betartja és betartatja a biztonsági előírásokat. 

Fakitermelési, kitermeltetési problémáival, igényeivel hívjon bennünket!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...